Stucni Kft.

Általános szerződési feltételek

 

Kérjük , amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el  az Általános Szerződési Feltételeket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára véve.

 

Kínálatunkban kerékpárokat, kerékpár alkatrészeket és ruházati cikkeket talál  meg.

 

Az árucikk mellett feltüntetett ár, az árucikk vételára, mely tartalmazza az általános forgalmi adót, a környezetvédelmi és csomagolási termékdíjat. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikk kézhezvétele közötti időszakban. Tehát azt az árat fizeti ki, amelyet a megrendeléskor lát az oldalon.

 

A Webáruház nem mutat készletet, ezért minden megrendelést a legrövidebb időn belül visszaigazolunk. Készlettel kapcsolatban telefonon is érdeklődhet, minden nap reggel 8 és délután 18 óra között. Ha a rendelt termék megtalálható a raktárunkban, akkor a szállítási folyamat azonnal elkezdődik és a visszaigazolás után kb.24 - 72órán belül meg is érkezik. A raktáron nem lévő termékek a lehető leggyorsabban jutnak el a vásárlóhoz.

 

Az akciós termékek boltunkban és webshopunkban egyaránt az akciós áron vásárolhatóak meg.

A napi összakciók ( minden termékből kedvezmény ) csak boltunkban érvényes, a webshopban nem!

 

Távszerződés

A megrendelés elküldésével és annak a Stucni.hu e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999. (II.5) kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre Stucni Kft. Kossuth Lajos utca 20. adószám: 24137191-2-13 , mint szállító, valamint a Megrendelő, mint vevő között az alábbi feltételek szerint:

 

A szállító köteles utánvéttel, vagy postai csomagként Vevő által a megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot a vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a szállító által a megadott címre kiszállított terméket átvenni, a szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termék csomagolási és szállítási költségét is tartalmazza – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

A vevőnek jogában áll a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondás telefonon is történhet a 06 20/5733365 telefonszámon.

Az esetlege jogviták elbírálására a felek a Pest Megyei Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályzott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésről szóló 17/12999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai irányadóak.

A honlap használatának segítségével létrejövő szerződés nyelve a magyar, és azokat a Stucni.hu nem iktatja. / net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy¬¬_doc.cgi  /

 

Fogyasztói kifogások kezelése

A vásárló a kifogásaival, panaszaival az alábbi helyekre fordulhat.

1. Pest Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőség / 1052 Budapest, pf 270. tel: 06 1 318-2681

2. Pest Megyei Békéltető Testület / 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 6-8. tel: 06 1 474-7921

 

Adatkezelés

A webáruház használat során a Stucni.hu részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az az alávállalkozója / pl: Futárszolgálat, a megrendelés kézbesítéséhez/

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. / IP cím, látogatás időtartama, stb. / Ezen adatokat a Stucni.hu kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóság részére. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozása során megadott adatokat bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban is az e-mail címen.

 

Elállás joga

Utánvéttel történő vásárlás esetén ön a szerződéstől, azaz az áru vásárlásától, 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a 17/1999 Kormány rendelet értelmében. Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Amennyiben a termék és annak csomagolása is hiánytalan és sérülésmentes, de valamely okból kifolyólag mégsem felel meg, különösebb indoklás nélkül visszaküldheti. A termék csomagolásának hiánytalanságát és sérülésmentességét a szállító megvizsgálja, ezért utánvéttel visszaküldött terméket nem áll módunkban átvenni. A megvásárolt és sérülésmentesen visszajutatott termék vételárát az elállást követő 30 napon belül megtérítjük. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával járó költségek a vevőt terhelik. Ezen felül egyéb költség nem terheli. Az elállási jog nem gyakorolható, ha a terméket személyesen vette át.

A törvény további részletei: net.jogtar.hu/j/gen/hjegy_doc.cgi